HTML

Gőg és Demagóg fia vagyok én

Politikai gondolkodás a józan ész határain belül.

Friss topikok

Címkék

alapjövedelem (1) ALDE (1) Ali AlNimr (1) amnesty international (1) Amnesty Jugend (1) antiszemita (1) Assad (1) Baloldali összefogás (1) bal oldal (1) BCE (1) belpolitika (3) Belügyminisztérium (1) bevándorlás (4) BKK (1) BM (1) BP1 (1) Brüsszel (1) Budapest (3) Budapesti Corvinus Egyetem (1) Budapest Taxi (1) civil szervezet (1) Civil Zrt. (1) Corvinus (1) Csák Máté (1) deviza hitel (1) diszkrimináció (2) DK (1) Dk (1) dothraki (1) efukt (1) Egalitarianizmus (2) egyenlőség (2) Egyetem (2) Egymillióan a magyar sajtószabadságért (4) Együtt (3) eksztázis élmény (1) emberi jogok (2) EMS (4) érdekképviselet (2) Erdogan (1) Erdő Péter (1) értékbirodalom (1) etika (4) EU (2) Európai Parlament (1) exkrementum (1) fasizmus (1) Fekete-Győr András (1) felsőoktatás (1) fesztivál (1) Fidesz (4) fidesznyik (1) Fodor Gábor (2) Francis Fukuyama (1) Frank Underwood (1) FreeNimr (1) gazdaságpolitika (1) get to da choppaaaa (1) gőg és demagóg fia vagyok én (17) góg és demagóg fia vagyok én (17) gondolatszabadság (1) gulyás kommunizmus (1) GYED (1) gyermekjogok (1) GYES (1) Gyurcsány Ferenc (1) hadügyminisztérium (1) Hallgatói Önkormányzat (2) határzár (1) Hiénák (1) hök (1) HÖK (2) homofób (1) Horvátország (1) House of cards (2) HuF/CHF (1) HuF/Euro (1) hukou (1) I. Ferenc pápa (1) infants on board (2) internet adó (1) ISIS (1) Jobbik (3) jobb oldal (1) Juhász Péter (3) kapitalizmus (1) Katolicizmus (1) KDNP (1) kettősmérce (4) kirekesztés (2) kisebbség (1) Kövér László (1) Krím (1) Küldöttgyűlés (1) külpolitika (3) Lázár János (1) liberalizmus (3) LMP (2) Magyar politika (7) Magyar Postagalamb szövetség (1) másként gondolkodás (4) MÁV (1) média (2) melegek (2) menekültek (3) migránsok (3) Milla (2) MLP (3) Momentum (1) Momentum Mozgalom (1) MSZP (2) Murvai Krisztina (1) neo-liberális institucionalizmus (1) Nézd (1) nyugat (2) o.z.o.r.a (2) O.Z.O.R.A. (2) oligarchák (2) oligarchia (2) ömlesztett sajt (1) önkormányzat (1) Orbán (1) Orbán Viktor (2) őrző védő (1) panem et circenses (1) Párt politika (4) piacgazdaság (1) pintér sándor (1) PM (2) politika (15) Politikai manipuláció (2) Politikai paletta (4) pozitív diszkrimináció (1) puccs (1) puruttya (1) Putyin (1) rablógazdaság (2) Rákosi (1) Ranko Ostojic (1) rasszista (1) Recep Tayyip Erdoğan (1) Samuel P. Huntington (1) Schengen (1) Semjén Zsolt (1) SheikhNimr (1) szabadság (1) szegregáció (1) székesfehérvár (1) Szenátus (1) szírek (2) szíria (1) szólásszabadság (1) szolidaritás (3) Taxisok (1) Telekocsi (1) terrorizmus (4) testvériség (1) Tóbiás József (1) Törökország (1) tüntetés (1) Uber (1) választások (1) Választás 2018 (1) Vallás (2) Valton sec (1) Van remény (1) Vargha Tamás (1) vatikán (1) védelmi pénz (1) véleményszabadság (3) véleményterror (3) világ politka (4) vizitdíj (2) VOLÁN (1) Vona Gábor (1) vörös csillag (1) what does the fox say? (1) zsidók (1) ki van itt? (1) Címkefelhő

A kör közepén állva, egy oldalak nélküli országban…

2015.09.10. 00:09 gőgésdemagógfiavagyokén

Mi magyarok mindent felcímkézünk. Nem bírunk sidenote-ok nélkül élni. Minden jelenséget tudunk valamihez kötni. Ha valakinek szakálla van ő nekünk egy hipster, ha kleor a bőre akkor koszos cigány, ha ért a pénzhez nyilván zsidó (mi más?), aki adót- és áfát csal napi szinten, épp most is, és most is. Ha valaki sportos akkor Pumped Gabo. A címkézés azonban leginkább az emberek politikai gondolkodásában figyelhető meg. Vagy inkább politikai nem gondolkodásában…

Ha valaki hívő keresztény akkor álszent, bigott, pedofil és még a boltok vasárnapi zárva tartásának is örül! Aki nem a “baloldali összefogásnevű haknira szavazott 2014-ben, vagy épp senkire sem voksolt mert belefáradt az egészbe Ő mi más is lehetne ha nem egy Fidesznyik. Gyurcsányra már csak a nyuggerek szavaznak, aki ismeri a Himnusz második versszakát náci, xenó- és homofób és bevándorlónak tűnő fiatalokat ver meg szegeden. Természetesen Jobbikos is egyben, aki a politika, csak képzeletben létező palettájának másik oldalán (hahaha) áll az bukott libsi.

Ebben az országban az emberek elhiszik, hogy vannak még klasszikus politikai oldalak, melyeket a Jobb és a Bal testesít meg. Vegyük hát végig ezeket a beskatulyázott pártokat és rántsuk le a leplet a nem létező hovatartozásukról.

Úgy gondolom a legnagyobbtól érdemes haladni a legkisebb felé, így a Fidesz-szel kezdeném (ami persze nem a legnagyobb támogatással bíró part, csak azért lett egymás után kétszer is kétharmada mert az emberek nem mentek el szavazni! (EZ TÉNY #irónia)

A Bibó István szakkollégium Kossuth téri tagozata

A Fidesz egy baromira ügyesen lavírozó balközép SZOCIALISTA / KÁDÁRISTA párt, ami valami felfoghatatlan módon még mindig képes eladni magát az olykor már lenini személyi kultuszt idéző szinten Orbánt imádó tudatos választópolgároknak szavazógépeknak, mint a jobb oldali, konzervatív, keresztény értékek őrzőjét. Ha komolyabban megvizsgáljuk a Fidesz politikáját ami kvázi az aktuális politikai széljáráshoz való adaptációt jelenti lesír, hogy egy igazi szocialista gazdaságpolitikájú párttal állunk szemben, mely mindössze azért hordoz jobboldali elemeket, mert

  1. Van egy KDNP nevű tumor a testéhez erősítve.
  2. Az egyébként vidéken elképesztő PR-t és networkingelést bemutató Jobbiktól szeretnék visszanyerni az odavándorolt szavazókat és ezért el-ellopja annak programját.(pl.:bevándorlással kapcsolatos nézetek)
  3. Ma Magyarországon a baloldalalt tévesen olyan pártokhoz kötik az emberek amelyek súlyosan leszerepeltek 2002 és 2010 között (és egyébként klasszikus jobboldali pártok..SHOKK!) Ma baloldal kvázi szitokszó.

Azért az tegyük itt még hozzá, hogy a gyakran Fidess-ként aposztrofált egy de legfeljebb kétszemélyből álló part akik nem mások mint Orbán Viktor szerepében Faust és Lázár akit Jézus annyira feltámasztott hogy ő lett a kibaszott ördög párt meglepő módon sikerrel alkalmazza az unortodoxiáját, (bankok megadóztatása, menekült kérdés estébé.) melyet a környező országok a kezdeti kétkedés és politikai korrektség miatt kötelező lehordás után rendre adoptálnak.

Summa-summárum a Fidesz egy klasszikus balos párt. Úgyhogy gyerünk mindenki pattanjon fel a Vörös Csepeljére és énekelje a mint a mókus fenn a fánt, mert 2010 óta úgy tűnik nekünk tényleg erre van igényünk.

A gárdistából cica simogatóvá avanzsált hétvégi náci és zsidó barátai

Mindenek előtt tisztázzuk, hogy a Jobbiknak annyi köze van a nácikhoz, mint a vaklármának egy effective ténylegesen hangoskodó látáskárosulthoz (Uh de gyengeeee…). A jobbik nem egy náci párt. Alapból ez az egész nácizás ma Magyarországon érthetetlen számomra. Hogy lehet egy magyar párt Nemzeti Szocialista Német Munkáspárt. Szakadjunk már le errők az ostoba nácizásról. A Jobbik egy populista párt, gyakorlatilag az egyetlen, aki tényleges kontaktot tart fent a szavazóival. (Megjegyzem veszettül igyekszik középre tolódni.) A Jobbikosok kimennek a falvakba az Erzsi néninek fát vágni, hogy legyen tüzelő. Kibaszott nagy PR egy apolitikus nemzethez a saját háza küszöbéig elvinni a politikát. Félreértés ne essék, nem vagyok Jobbikos. Ha a Jobbik valaha hatalomra kerül én leszek az első, aki leadja az állampolgárságát és hontalanként nekivág valami szomszédos országnak (Reméljük ott nem lesz szögesdrót kerítés)

Ha van párt aminek nem értek egyet a politikájával, az a Jobbik, de tisztelem és becsülöm azt a kitartást ahogy ez a párt a semmiből, gyakorlatilag két emberből megszerveződött. Vona Gáborból, aki a 21 század Csurka Istvánja – csak Csurka úr dráma írónak jó volt – és a zsidóságát és ezzel együtt antiszemitizmusát nyíltan vállaló (de párttagságot érdekes módon nem ) Mrs Baló György A.K.A. Morvai Krisztinából (Az identitás válság szinonimája). Amúgy szerintem Baló Györgynek azért vannak ekkora gülü szemei, mert nem tudja feldolgozni annak a létformának a létezését akit egyébként feleségül vett.

A Jobbik nem náci párt. A Jobbik Petike a kispadon aki szomorú mert az edzőbá nem válogatja be, ezért fűt fát ígér és szajkózza, hogy ő jobb csatár mint Viktor, csak engednék végre játszani, de aki sosem játszott a pályán az bármit mondhat. S bár kezdetben a stadionban csak a B-közép figyelt arra amit mond, a komoly networkingelés miatt már vidéken is hallatszik Petya duzzogása. Sorstársak ezen a téren az LMP-vel, akiknek még csak az esély sem dereng a politikai horizonton, hogy küszöbpártnál nagyobbra nőhetnének. Elücsörögnek az előszoba melegében, konokul, megbántva, senkivel sem közösködve. VAGYIS! Öveket bekapcsolni, az index.hu és 444-től eltérő vélemény következik: Az LMP és a Jobbik programja kb 60-70 %-ban fedésben áll egymással. Én nem lennék meglepődve ha 2018-ra valamiféle összeborulás lenne a két náci párt között.

Az MSZP leáldozó vörös csillaga…izé szegfűje

Ők még léteznek? Hallott bárki bármit mostanában az MSZP-ről? A kérdés komoly. Tóbiás Józsefet anyukája várja a portánál. Horn Gyula bácsi a pufajkájában forog a sírjában, hogy mit tettek a pártjával. Ez a klasszikusan jobboldali gazdaságpolitikát folytató párt ami az atyaúristent is privatizálná, amit Stadler Józsi bácsi valószínűleg meg is venne de a NAV bekasznizná amikor leakarja írni az adójából. Aki azt mondja hogy a Magyar Szocialista Párt-nak a nevén kívül van bármi köze a szocializmushoz és a baloldalisághoz kérem jelezze és vendégem egy fagyira. Ja igen egy hasonlóságot én is felfedezni véltem. Ugye nem én vagyok az egyetlen ezzel? (Sorry az igénytelen rajzért de nem vagyok egy paint pro.mszp_csillaga_1.jpg

A Kongói Demokratikus Köztársaság Koalíció.

Ha valamit megtanultam az életem és a tanulmányaim során azaz, hogy ha valaminek a nevében szerepel a demokratikus szó, az ziher hogy egy elnyomó diktatórikus dolog, ha pedig a népi szó, akkor tótziher hogy azt a nép nyögi. Gyurcsány Ferenc a kibaszott politikai isten. Ez a primadonna bohóc, szakács, énekes, éhségsztrájkoló, nyugdíjasok Ferikéje a magyar politikai élet Bear Grylls-e. Egy psychopata zseni, akinek a tenyeréből eszik az a stabil 7-8 % akik NEM a nyugdíjasokból tevődnek össze. Gyurcsány Ferenc egy senkiből lett az ország egyik leggazdagabb embere ezért okkal tekint rá a 30-as férfi korosztály nettó etalonként, aki megcsinálta a szerencséjét, ha bár ebbe pár felesége belehalt menet közben. Az MSZP után a DK legtöbb szavazatot magáénak tudható tagja a baloldali összefogásnak. Baloldaliságára legjobb példa a kvázi vad kapitalista gondolkodás mód és pártprogram. Tőzsgyökeres baloldali eszmék. Gyurcsány talán az egyetlen IGAZI politikus ebben az országban. Bár ha nagyon akarom akkor is max négyet tudnék összeszedni (Orbán, Lázár, Gyurcsány, Vona) aki politikai értelemben jó politikus, nem emberiesség miatt. Félre értés ne essék. Gyurcsány Ferenc a House of Cardsból ismert Frank Underwood, azzal a különbséggel, hogy Kevin Spacey a 3 évad alatt még egyszer sem nézett bele a kamerába és mondta azt hogy “lárifári”. De azért nem lennék meglepve ha egyszer még sor kerülne erre.

Legyen Már Péntek

Az LMP Magyarország talán egyetlen ténylegesen baloldalinak mondható pártja lehetne, ha nem lennének kvázi nácik (de utálom ezt a jelzőt használni), azzal a különbséggel, hogy az ő horogkeresztes zászlójuk zöld alapon lenne és a szvasztika valami természetközelibb dologból állna, pl. egymásba csavarodó almafákból. Egy zöld-náci párt. Érdekes.

Viccet félretéve Schiffer egy nagyon korrekt pali, aki még Kálmán Olga provokációinak sem ül fel és következetes az elveihez. Ezért is rossz politikus. Ugyanis konoksággal és csak azért is megalkuvás mentességgel soha sem lehet elérni konstruktív dolgokat. Bár Magyarország sosem volt híres a konstruktív dolgokról :/. Fentebb már említést tettem az LMP-ről és a Jobbikhoz kapcsolódó perverz identitásbeli hasonlóságáról. Annyiban mindenképp fejlődést vélek felfedezni, hogy már nem egy csapat egyetemistát jelent az LMP akik friss diplomával bekerültek a Parlamentbe és remegőhangon 150es pulzussal leizzadva sétálnak el az országgyűlés portája mellett, mert az aktuális biztonsági őr Jó napot Kívánok-kal köszönt.

Régebben én is hittem benne, hogy lehet más a politika, szerintem ők is. Nem lehet. Erre lassan a választó polgárok is rájönnek, még szerencse hogy minden 4. évre betölti a 18.életévét 5%-nyi idealista, akik beszavazzák őket az ajtó alatt, de a küszöb felett.

Újra Együtt a PM habzószájú 1 %

Bár elhatároztam hogy fasisztákról nem fogok írni, de nem lenne helyén való, ha kihagynám Magyarország egyetlen liberális?(erről majd egy külön postban) olyan pártját amitől még a Jobbiknál és Thürmer Gyula bácsi nosztalgikus munkáspártjánál is jobban tartok. Ez a teljes demenciában és identitás válságban szenvedő ….párt…tömörülés szerintem tényleg elhiszi magáról, hogy köze van a baloldalhoz. Folyton próbálok rájönni, hogy mégis micsoda? Mire gondolhatnak amikor magukat baloldaliként aposztrofálják ezek az amúgy már kettészakadt pártot képviselő emberek (A PM újra az LMP felé kacsingat, amit anno majdnem sikeresen tönkretettek, amikor kiléptek, de amikor Schiffer András Facebook felületén megemlítettem, hogy a politikában a szájból seggcsinálás komoly szavazatszám veszteséget vonhat maga után kitiltottak, úgyhogy még az is lehet, hogy a tékozlófiúk hazatérhetnek, Bár Schiffert ennél értelmesebb embernek tartom)

Az egész bandából a kedvencem az Egymillióan a magyar sajtószabadságért ellen, akik tökéletes megfelelői a B-közép mocskolódó huligánjainak akik olykor olykor szétverik a belvárost, csak a Milla az országot igyekszik szétverni. Szerencsére nem túl nagy sikerrel, mert már csak a nettó szellemi fogyatékosok – Én tényleg nem akarok ujjal mutogatni khm Juhász Péter – és egy kb 100 ezres profilkép nélküli facebook bot-ból álló csoportot jelentenek. 

A Fekete Péter

Ide szándékosan nem írtam párt nevet, mert a Magyar Liberális “””Párt””” Alias köpönyeg Fodorgató Gábor egyszerűen nem vehető párt számba. Ez a pali egy emberi pióca. Nem most nem arra gondolok, hogy tényleg úgy néz ki mint egy gilisztakony, hanem az elmúlt 26 év politikai munkásságára. (elszégyelltem magam miközben a munka szót leírtam). Fodor Gábor csak akasztott ember nem volt még a magyar politikai életben, de hogy valami úton módon mindig bejut az országgyűlésbe az valami fantasztikus. Szerintem neki már saját széke van, és titkos földalatti járatokon közlekedik, ami a Kossuth téri 2-es metró szervíz alagútjaihoz vezet. Aki erre az emberre adta le a voksát, az vagy tényleg teljesen fogalmatlan magyar politikát illetően (Bocsi A!) vagy félrehúzta az X-et mert rossz a szeme, vagy csak egyszerűen Fodor családtagja és szeretné hogy Gábor megkeresse azt az izzadságmentes havi 750et + kafetéria. Az Együtthöz még legalább le tudtam írni hogy 1%, de itt korrektül 1 emberről beszélhetünk.

Ehhez a taghoz még csak politikai oldalt sem lehet írni. A Fidesz alapító és alelnök, később SZDSZ elnök, jelenleg a Magyar Liberális Párt alapítótagja és elnöke. Erről az emberről szól a Wellhello apu című száma.

Alles in allem

Magyarországon értelmetlen 2015-ben politikai oldalakban gondolkozni. Nincsenek. Vannak értékrendek, de ezeknek a pártok is sokszor feszegetik a határait, hisz végeredményben ez az egész nem szól másról, csak a hatalomban maradásról és a pénzről.

Nem vagyok én se jobbos se balos I’m above this… Erre mondja a liberális hogy akkor biztosan Fidesznyik vagyok :D

Szólj hozzá!

Címkék: politika jobb oldal vörös csillag Jobbik MSZP LMP Fidesz Orbán Viktor Vona Gábor Gyurcsány Ferenc Egymillióan a magyar sajtószabadságért Lázár János Milla Tóbiás József EMS Juhász Péter Együtt Fodor Gábor MLP PM Dk bal oldal Baloldali összefogás Magyar politika Politikai paletta Murvai Krisztina Párt politika gőg és demagóg fia vagyok én góg és demagóg fia vagyok én

A bejegyzés trackback címe:

https://gogesdemagog.blog.hu/api/trackback/id/tr127774274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása